2009-04-04 klockan 19:11:25

Stockholm -> Beijing -> S H A N G H A I


Stockholm
Osså lämnade vi Göteborg för att åka till Stockholm. Helge gillade Scandic Anglais i alla fall. Ville t o m bada i handfatet (!), men det fick han inte. Själv åt jag grekisk middag med Markus och 08-vänner. Helge fick inte följa med utan satt hemma och surfa.
.


Arlanda Express
Efter att ha powerwalkat från Scandic Anglais till centralstationen steg vi på Arlanda Express. Nu började resan på allvar!  Observera Markus "ledsna" min över att behöva lämna Stockholm.



Heathrow London -> Beijing

På flyget mot Beijing var det första som beställdes in vitt vin. Hälges idé, inte Pelles. Efter nio väldigt snabba timmar var vi framme. Äntligen! Då var det bara att ta första bästa flyg till Shanghai.
 


Shanghai
Vi (läs pelle) fick tag på en lägenhet första dan. Skitfräsch 4:a på 140 kvadrat. Och väääldigt billig dessutom! Hälge är en fjolleälg så han gillar och läsa Cosmopolitan i Pelles säng. Vi städade igår, men på något sätt har vi lyckats stöka till det nu ikväll. Fast det är ju inte så konstigt när man har åkt massa flyg, sprungit runt på Walmart i två dagar....

xoxo Pelle & Hälge

Kommentarer
Postat av: Simon

HÄLGE ÄR BÖG!

2009-04-05 @ 19:18:46
URL: http://begreppet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0